BOWERY Blog

INSPIRATIE & FOOD BLOGS VANUIT HET HART VAN BOWERY RESTAURANT.

Wijn, wijn en nog eens wijn….

10 augustus 2017Geen categorie

Inmiddels ben ik twee maanden werkzaam in Bowery Restaurant en het lijkt mij een mooi moment om mezelf via deze blog voor te stellen. Naast de presentatie van de ‘wine of the week’ op onze social media kanalen ben ik, als sommelier, verantwoordelijk voor elk heerlijk glas wijn bij u op tafel. Mijn naam is Michelle Bos en ik ben ......

Met de handen in de klei

Ik wil altijd innoveren, in beweging blijven en vernieuwen. Om dit te bereiken probeer ik continu nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe dingen te proberen en reizen te maken. Dat je nooit genoeg kan reizen is zeker, maar voor een geweldige reis hoef je niet per sé heel ver te gaan. De afgelopen periode ben ik in Wenen geweest, naar ......

Gezonde inspiratie

We zijn alweer in een nieuw jaar aanbeland, een jaar waarin we onze kaart weer meermaals gaan vernieuwen. Enkele weken geleden zijn we inspiratie op gaan doen in het Westland, waar vele lokale landbouwers hun grond hebben. We zijn op bezoek geweest bij Koppert Cress om met hen te brainstormen over gezondheid, gebruik van groenten en de effecten van cress. ......

Een nieuwe start met een jaar ervaring

Na de feestdagen is het tijd voor een nieuwe start. Tijd om te focussen op nieuwe kansen, het perfectioneren van details en het maken van veranderingen. Één van deze veranderingen is onze nieuwe menukaart die gepland staat voor begin maart, de start van de lente. Dit is een enerverende tijd voor het keukenteam waarin ze hun creatieve talenten kunnen tonen. ......

Een jaar gevuld met gastvrijheid

23 december 2016Geen categorie, ,

Het één jarig jubileum van Bowery Restaurant op 17 december bracht een einde aan een openingsjaar gevuld met bijzondere momenten. Al deze momenten hebben één ding gemeen, ze zijn namelijk allen gebouwd op gastvrijheid. Gastvrijheid speelt een belangrijke rol in mijn dagelijks leven, niet enkel in mijn professionele beleving maar ook privé. Gastvrijheid zit in mijn doen en laten, in ......

Nieuw seizoen, nieuwe wijnen

Na 10 maanden zijn we toe gekomen aan de inmiddels 3e kaart van Bowery Restaurant. Wat voor mij erg belangrijk is tijdens het samenstellen van de menukaart zijn de brainstorm sessies met het team. Tijdens deze sessies focussen we op het creatieve proces, waarbij ik aangeef wat ik in de nieuwe kaart terug wil zien en welke richting we op willen gaan. Het is daarbij een groot voordeel dat we al ruim 10 maanden intensief samenwerken in een vast team, waardoor iedereen heel goed weet wat ik belangrijk vind in de smaak en presentatie van een gerecht....

De inspiratie voor onze derde menukaart

Na 10 maanden zijn we toe gekomen aan de inmiddels 3e kaart van Bowery Restaurant. Wat voor mij erg belangrijk is tijdens het samenstellen van de menukaart zijn de brainstorm sessies met het team. Tijdens deze sessies focussen we op het creatieve proces, waarbij ik aangeef wat ik in de nieuwe kaart terug wil zien en welke richting we op willen gaan. Het is daarbij een groot voordeel dat we al ruim 10 maanden intensief samenwerken in een vast team, waardoor iedereen heel goed weet wat ik belangrijk vind in de smaak en presentatie van een gerecht....

Abonneer je op de blog

Laat je e-mail adres hier achter en we sturen je een mailtje zodra er een nieuwe Bowery blog live is!

Food & inspiration

BOWERY Restaurant Grill specialiteiten