Menu

De Executive Chef, Edwin van den Heijkant, selecteert zijn producten met zorg en aandacht. Hierbij laat hij zich inspireren door het seizoen en combineert de beste lokale producten met internationale invloeden. Restaurant Manager Jan Hop en zijn team maken jouw lunch of diner een onvergetelijke ervaring en adviseren over de beste wijn-spijs combinaties.

To Share

IDEAAL OM TE DELEN OP ELK MOMENT VAN DE DAG

  • San Daniele Prosciutto Crudo1412 Maanden gedroogd
  • Zwarte peperworst7Gedroogde worst van Brandt en Levie uit Amsterdam
  • Paprika en knoflookworst8Nederlandse worst met paprika en knoflook
  • Livar ham9Coppa ham van het Livar varken
  • Cha ha yun & Cha ma kai84 stuks | Krokante kip l Krokante garnalen l Soja l Chili
  • Vietnamese salad roll7Eend l Hoisin l Komkommer
  • Gyoza kip94 stuks | Chili | Soja
  • Gyoza groenten84 stuks | Chili | Soja
  • Umami-oester Asian style koud – per stuk3Komkommer | Rettich | Zwarte peper | Paksoi | Ponzu
  • Selectie van dimsum138 stuks | Gestoomd | Chili | Soja
  • Oesterzwam bitterbal64 stuks | Onze oesterzwammen worden gekweekt op ons oude koffieprut

Let’s Begin

  • Gemarineerde bavette15Pompoen l Bulgur l Bloemkool l Hazelnoot l Aceto
  • Gebakken coquilles15Kalfswang l Gemarineerde venkel l Bretonse wortel
  • Burrata14Avocado | Koolrabi l Pastinaak l Wilde weidekaas l Olijfolie
  • Steak tartaar van MRIJ rundvlees16 Mosterd | Sjalot | Truffel vinaigrette | Brioche
  • Poke bowl zalm15Ponzu | Avocado
  • Poke bowl tonijn17Ponzu | Avocado
  • Sashimi tonijn en zalm20Wasabi | Rettich | Komkommer | Soja
  • Caesar salade15Gegrilde kip | Croutons | Ansjovis | Boerenopleg kaas

From the Kettle

  • Kreeftenbisque14Kokkels | Scheermessen | Rouille | Zuurdesem
  • Geroosterde pompoensoep10Pompoenpitten l Geitenkaas l Zuurdesem
  • Soto daging13Runderbouillon l Ei l Rijst l Taugé l Selderij l Limoen

VLEESSELECTIE

Wij gebruiken zowel Hollands weiderund als premium MRIJ rundvlees van de gepassioneerde slager Piet van den Berg in onze menukaart. De roodbonte koeien lopen vrij rond op diverse landerijen door Nederland, wat voor een prachtige vetbedekking zorgt. Voor enkele premium cuts, hebben wij gekozen voor USA Black Angus rundvlees. Dit vlees is meer dooraderd, waardoor het wat zachter is qua textuur.

Chef’s Suggesties

  • Parelhoender29Zuurkool l Aardappel l Paddenstoelen l Pancetta l Selderij
  • Kabeljauw32Aardpeer l La Ratte aardappel l Hollandse garnalen l Gebrande boter l Tomaat l Peterselie
  • Gebakken zalm29Zeeuwse mosselen l Kruidenkorst l Beurre blanc
  • Nasi goreng27Kipsaté | Varkenssaté | Gamba in tempura | Pindasaus

Aziatische Keuken

  • Livar buikspek saté26Robata grill l Ketjap l Mais
  • Ikang Goreng Renyang28Makreel l Atjar kunning l Boontjes l Mango
  • Maiskip25Japanse kip l Aubergine l Teriyaki
  • Indonesische risolles22Flensje l Ragout l Wortel l Tofu l Oesterzwam
  • Aziatische rundvlees wok26Eiernoedels | Seizoensgroenten | Soja | Gember | Cashewnoten
  • Vegetarische wok20Eiernoedels | Seizoensgroenten | Soja | Tofu | Cashewnoten

Bowery Favorites

  • Bowery burger22Hollands MRIJ rundvlees | Brioche brood | Gebakken ei | Truffelmayonaise | Livar spek | MRIJ kaas | Friet
  • Pulled pork16Barbecue | 5 Spices | Lotus brood l Zoetzuur
  • Focaccia kip16Tomaat l Buffelmozarella l Munt l Yoghurt
  • Risotto paddenstoelen23Lady Blue kaas l Selderij l Groene asperges l Cepes

Stel uw salade zelf samen

  • Mix van diverse slasoorten7Radijs | Wortel | Rettich | Tomaat | Komkommer
  • Kies uw groenten3Avocado | Gegrilde groenten | Paddestoelen
  • Kies uw kazen4Buffelmozzarella | Geitenkaas
  • Kies uw varken of rund5Livar coppa | Brandt en Levie runderworst
  • Kies uw vis of gevogelte5Gegrilde zalm | Gamba | Gegrilde kip
  • Kies uw dressingAsian | French | Mosterd | Caesar | Yuzu

    Zelf samenstellen:
    het perfecte grill gerecht

    1 Van onze Josper oven & lava grill
    • Zeebaars32
    • Gegrilde gamba’s 4 stuks27
    • MRIJ zijlende (200 gram)31
    • Weiderund dry aged entrecote (220 gram)36
    • Ocean beef rib eye (250 gram)43
    • USA Creekstone dry aged rib eye (250 gram)52
    • USA Creekstone Black Angus cote de boeuf (800 gram)86
    2 Kies uw garnituur

    Aardappel mousseline
    Spinazie | Rode peper | Sesam
    Japanse rijst| Sambal
    Seizoenspaddestoelen | Knoflook | Peterselie
    Waldorf salade | Walnoot | Appel
    Geroosterde zoete aardappel | Zure room | Zwarte peper
    Friet van Zuid

    3 Kies uw saus

    Béarnaise
    Beurre blanc
    Rode wijn
    Groene peper
    Chimichurri

    EINDIG JE DINER MET EEN “SWEET SURPRISE” OF MET ONZE HEERLIJKE HOLLANDSE KAZEN

    Onze kazen zijn zorgvuldig geselecteerd samen met Kaashandel L’Amuse. Betty Koster is in de Nederlandse kaashandel de absolute koningin van de kaas. Het meest belangrijke voor L’Amuse is de rijping.
    De juiste temperatuur en vochtigheid maken een kaas onweerstaanbaar.

    Sweet Surprise

    • Chocolade brownie9Gezouten karamel l Kastanje l Mandarijn
    • Tiramisu9Mascarpone | Lange vingers | Koffie
    • Vegan dessert9Kokosnoot l Pure chocolade l Ananas l Avocado
    • Honey cake9Vijgen l Raki l Sinaasappel l Jonge geitenkaas ijs
    • Appel-Peer9Rijstpudding l Gember l Karamel l Walnoot ijs
    • Say cheese14Wij serveren een selectie van 5 Nederlandse kazen, gekozen op rijpheid en kwaliteit.