fbpx

Menu

De Executive Chef, Edwin van den Heijkant, selecteert zijn producten met zorg en aandacht. Hierbij laat hij zich inspireren door het seizoen en combineert de beste lokale producten met internationale invloeden. Restaurant Manager Jan Hop en zijn team maken jouw lunch of diner een onvergetelijke ervaring en adviseren over de beste wijn-spijs combinaties.

To Share

IDEAAL OM TE DELEN OP ELK MOMENT VAN DE DAG

  • San Daniele Prosciutto Crudo1412 Maanden gedroogd
  • Venkelworst9Gedroogde worst van Brandt en Levie uit Amsterdam
  • Nagelhout9Gedroogde rosbief met specerijen
  • Koreaanse Salad Roll8Mango l Kimchi l Komkommer l Sla
  • Gyoza Kip94 stuks | Chili | Soja
  • Tempura Gamba’s15Sweet Chili I Panko
  • Umami Oester Asian Style4Komkommer | Rettich | Zwarte peper | Paksoi | Ponzu I Per stuk
  • Selectie van Dim Sum138 stuks | Gestoomd | Chili | Soja
  • Oesterzwambitterbal64 stuks | Onze oesterzwammen worden gekweekt op ons oude koffieprut

Let’s Begin

  • Steak Tartaar van MRIJ Rundvlees16 Mosterd | Sjalot | Truffelvinaigrette | Brioche
  • Coppa Di Mokum13Amsterdams ham I Bulger I Pompoen I Piccalilly I Hazelnoot
  • Coquilles16Kalfswang I Pompoen I Venkel I Wortel
  • Poke Bowl Zalm16Zalm I Ponzu I Avocado
  • Poke Bowl Tonijn17Tonijn tataki I Ponzu | Avocado
  • Burrata14Bieten I Vadouvan I Waterkers I Haverwortel
  • Sashimi Tonijn en Zalm21Wasabi Mayonaise | Rettich | Komkommer | Soja
  • Caesarsalade15Gegrilde kip | Croutons | Ansjovis | Boerenoplegkaas

From the Kettle

  • Kreeftenbisque14Kokkels | Scheermessen | Rouille | Zuurdesem
  • Geroosterde Pompoensoep9Ricotta I Paddenstoelen I Pompoenpitten
  • Ramen Soep9Ei I Kippendij I Paksoi I Spinazie

VLEESSELECTIE

Wij gebruiken zowel Hollands weiderund als premium MRIJ rundvlees van de gepassioneerde slager Piet van den Berg in onze menukaart. De roodbonte koeien lopen vrij rond op diverse landerijen door Nederland, wat voor een prachtige vetbedekking zorgt. Voor enkele premium cuts, hebben wij gekozen voor USA Black Angus rundvlees. Dit vlees is meer dooraderd, waardoor het wat zachter is qua textuur.

Chef’s Suggesties

  • Gebakken Zalm29Bloemkool I Pistache I Sjalot I Mosselen I Buerre blanc
  • Kabeljauw32Hollandse garnalen l Aardappel l Beurre blanc I Dragon
  • Hollandse Kalfsentrecote31Selderij I Kool I Marloeskes ui I Rode wijn saus
  • Nasi Goreng28Kipsaté | Varkenssaté | Gamba in tempura | Pindasaus

Aziatische Keuken

  • Livar Buikspek335 spices I Gamba I Zoete aardappel I Rode ui I Maïskoekjes
  • Gestoofde Runderborst ‘Brisket’28Hoisin I Wortel I Bimi I Edamame I Enoki
  • Maïskip25Teriyaki I Aubergine I Shiitake I Paksoi I Sesam I Groene kool
  • Tofu & Tempeh21Ketjap I Zoete Aardappel I Zoetzuur
  • Aziatische Rundvlees Wok26Eiernoedels | Seizoensgroenten | Soja | Gember | Cashewnoten
  • Vegetarische Wok20Eiernoedels | Seizoensgroenten | Tofu | Soja | Cashewnoten

Bowery Favorites

  • Bowery Burger23Hollands MRIJ rundvlees | Briochebrood | Gebakken ei | Livar spek | MRIJ kaas I Truffelmayonaise | Friet
  • Focaccia16Kip I Pancetta I Crème fraiche I Rode ui I Peterselie
  • Risotto23Seizoenspaddestoelen l bieten I courgette I geitenkaasbeignet
  • Pulled Chicken16Barbecue | Lotus brood l Zoetzuur

Stel uw salade zelf samen

  • Kies uw salade7Radijs | Wortel | Rettich | Tomaat | Komkommer
  • Kies uw groenten3Avocado | Gegrilde groenten | Paddestoelen
  • Kies uw kazen4Buffelmozzarella | Geitenkaas
  • Kies uw vlees6Nagelhout I Venkelworst I Gegrilde kip
  • Kies uw vis7Gegrilde zalm | Gamba's
  • Kies uw dressing-Asian | French | Honing-mosterd | Caesar | Yoghurt

    Zelf samenstellen:
    het perfecte grill gerecht

    1 Van onze Josper oven & lava grill
    • Zeebaars32
    • USA Creekstone Rib Eye Dry Aged 250 Gr.52
    • MRIJ Zijlende 200 Gr.31
    • Weiderund Entrecote Dry Aged 220 Gr.36
    • Ocean Beef Rib Eye 250 Gr.43
    • USA Creekstone Cote de Boeuf Black Angus 800 Gr.86
    2 Kies uw garnituur
    Aardappelpurree
    Spinazie | Ei | Crouton
    Seizoenspaddestoelen | Knoflook | Peterselie
    Little gem salade | Honing-mosterd dressing
    Geroosterde knolgroenten
    Friet van Zuid | Mayonaise

    Alle extra bijgerechten | €4

    3 Kies uw saus
    Béarnaise
    Beurre blanc
    Chimichurri
    Groene peper
    Rode wijn

    EINDIG JE DINER MET EEN “SWEET SURPRISE” OF MET ONZE HEERLIJKE HOLLANDSE KAZEN

    Onze kazen zijn zorgvuldig geselecteerd samen met Kaashandel L’Amuse. Betty Koster is in de Nederlandse kaashandel de absolute koningin van de kaas. Het meest belangrijke voor L’Amuse is de rijping.
    De juiste temperatuur en vochtigheid maken een kaas onweerstaanbaar.

    Sweet Surprise

    • Brownie9Kaneel I Cranberry I Sinaasappel
    • Ananas10Pina colada I Citroengras I Karamel
    • Peer10Ongebakken cheesecake I Koffie I Baileys
    • Panna Cotta9Pompoen I Macadamia I Soja melk ijs
    • Mango Posset9Chili I Grapefruit I Coconut
    • Kaasplank14Wij serveren een selectie van 5 Nederlandse kazen, gekozen op rijpheid en kwaliteit.