Menu

De Executive Chef, Edwin van den Heijkant, selecteert zijn producten met zorg en aandacht. Hierbij laat hij zich inspireren door het seizoen en combineert de beste lokale producten met internationale invloeden. Restaurant Manager Jan Hop en zijn team maken jouw lunch of diner een onvergetelijke ervaring en adviseren over de beste wijn-spijs combinaties.

To Share

IDEAAL OM TE DELEN OP ELK MOMENT VAN DE DAG

  • San Daniele Prosciutto Crudo1412 Maanden gedroogd
  • Venkwelworst7Gedroogde worst van Brandt en Levie uit Amsterdam
  • Livar Ham9Coppa ham van het Livar varken
  • Koreaanse Salad Roll7Mango l Kimchi l Komkommer l Sla
  • Gyoza Kip94 stuks | Chili | Soja
  • Gyoza Groenten94 stuks | Chili | Soja
  • Umami-oester Asian Style3Per stuk l Komkommer | Rettich | Zwarte peper | Paksoi | Ponzu
  • Selectie van Dim Sum138 stuks | Gestoomd | Chili | Soja
  • Oesterzwam Bitterbal64 stuks | Onze oesterzwammen worden gekweekt op ons oude koffieprut

Let’s Begin

  • Steak tartaar van MRIJ rundvlees16 Mosterd | Sjalot | Truffel vinaigrette | Brioche
  • Gemarineerde Groenten13Knolselderij l Quinoa l Regenboogwortels l Rode biet
  • Langoustine16Feta l Tomaat l Venkel l Appel l Dragon
  • Burrata14Gegrilde groenten l Basilicum l Sinaasappel l Parmezaan
  • Poke bowl zalm15Ponzu | Avocado
  • Poke bowl tonijn17Ponzu | Avocado
  • Sashimi tonijn en zalm20Wasabi | Rettich | Komkommer | Soja
  • Caesar salade15Gegrilde kip | Croutons | Ansjovis | Boerenopleg kaas

From the Kettle

  • Kreeftenbisque14Kokkels | Scheermessen | Rouille | Zuurdesem
  • Aziatische Groentenbouillon9Wonton l Spitskool l Lente-ui l Shiitake
  • Laksa13Garnalen l Kokosnoot l Ei l Taugé

VLEESSELECTIE

Wij gebruiken zowel Hollands weiderund als premium MRIJ rundvlees van de gepassioneerde slager Piet van den Berg in onze menukaart. De roodbonte koeien lopen vrij rond op diverse landerijen door Nederland, wat voor een prachtige vetbedekking zorgt. Voor enkele premium cuts, hebben wij gekozen voor USA Black Angus rundvlees. Dit vlees is meer dooraderd, waardoor het wat zachter is qua textuur.

Chef’s Suggesties

  • Gepocheerde Zalm29Kerrie l Shiitake l Kokosnoot l Tempura bimi
  • Kabeljauw31Langoustine l Prei l Tomaat l Aardappel l Beurre blanc
  • Hollands Lam32Aubergine l Erwten l Tomaat l Lamsjus
  • Nasi goreng27Kipsaté | Varkenssaté | Gamba in tempura | Pindasaus

Aziatische Keuken

  • Ton Katsu28Kalfsescalope l Maïskoekjes l Kool Edamame
  • Gamba´s28Robata grill l Spek l Chili l Koriander
  • Corvina27Lontong l Belado l Aubergine l Tomaat
  • Maiskip25Zoetzuur l Ananas l Komkommer l Paprika l Sesam
  • Gevulde Tahoe21Groenten l Pindasaus l Ei
  • Aziatische rundvlees wok26Eiernoedels | Seizoensgroenten | Soja | Gember | Cashewnoten
  • Vegetarische wok20Eiernoedels | Seizoensgroenten | Soja | Tofu | Cashewnoten

Bowery Favorites

  • Bowery Burger22Hollands MRIJ rundvlees | Brioche brood | Gebakken ei | Truffelmayonaise | Livar spek | MRIJ kaas | Friet
  • Focaccia Kip16Karnemelk l Baba ganoush l Salsa verde
  • Risotto23Waterkers l Doperwten l Asperges l Paddestoelen l Geitenkaasbeignet
  • Pulled Pork16Barbecue | 5 Spices | Lotus brood l Zoetzuur

Stel uw salade zelf samen

  • Mix van diverse slasoorten7Radijs | Wortel | Rettich | Tomaat | Komkommer
  • Kies uw groenten3Avocado | Gegrilde groenten | Paddestoelen
  • Kies uw kazen4Buffelmozzarella | Geitenkaas
  • Kies uw varken of rund5Livar coppa | Brandt en Levie venkelworst
  • Kies uw vis of gevogelte5Gegrilde zalm | Gamba | Gegrilde kip
  • Kies uw dressing-Asian | French | Mosterd | Caesar | Thousand island

    Zelf samenstellen:
    het perfecte grill gerecht

    1 Van onze Josper oven & lava grill

    • Zeebaars32
    • MRIJ zijlende (200 gram)31
    • Weiderund dry aged entrecote (220 gram)36
    • Ocean beef rib eye (250 gram)43
    • USA Creekstone dry aged rib eye (250 gram)52
    • USA Creekstone Black Angus cote de boeuf (800 gram)86

    2 Kies uw garnituur

    Aardappel mousseline
    Spinazie | Rode peper | Sesam
    Seizoenspaddestoelen | Knoflook | Peterselie
    little gem salade | Tomaat | Komkommer | Balsamico
    Geroosterde groenten
    Friet van Zuid

    3 Kies uw saus

    Béarnaise
    Beurre blanc
    Salsa verde
    Groene peper
    Madeirasaus

    EINDIG JE DINER MET EEN “SWEET SURPRISE” OF MET ONZE HEERLIJKE HOLLANDSE KAZEN

    Onze kazen zijn zorgvuldig geselecteerd samen met Kaashandel L’Amuse. Betty Koster is in de Nederlandse kaashandel de absolute koningin van de kaas. Het meest belangrijke voor L’Amuse is de rijping.
    De juiste temperatuur en vochtigheid maken een kaas onweerstaanbaar.

    Sweet Surprise

    • Forrest Fruit Posset9Witte chocolade l Macaron l Framboos sorbet
    • Chocolade brownie9Chocolade l Appel l Yoghurt l kers
    • Pineapple9Sinaasappel l Citroengras l Cranberry
    • Strawberry Trifle9Vanille l Aardbei l Citroenpudding l Prosecco schuim
    • Honey cake9Vijgen l Raki l Sinaasappel l Jonge geitenkaas ijs
    • Say cheese14Wij serveren een selectie van 5 Nederlandse kazen, gekozen op rijpheid en kwaliteit.