Menu

De Executive Chef, Edwin van den Heijkant, selecteert zijn producten met zorg en aandacht. Hierbij laat hij zich inspireren door het seizoen en combineert de beste lokale producten met internationale invloeden. Restaurant Manager Jan Hop en zijn team maken jouw lunch of diner een onvergetelijke ervaring en adviseren over de beste wijn-spijs combinaties.

At any time

IDEAAL OM TE DELEN OP ELK MOMENT VAN DE DAG

  • Vietnamese salad roll5Kimchi dressing
  • Zwarte peperworst7Gedroogde worst van Brandt en Levie uit Amsterdam
  • Brandt en Levie gedroogde runderworst8Nederlandse worst met paprika en knoflook
  • Livar ham9Coppa ham van het Livar varken
  • Prosciutto Crudo San Danielle1312 Maanden gedroogd
  • Gyoza 4 stuks9Kip | Chili | Soja
  • Umami-oester Asian Style koud – per stuk3Komkommer | Rettich | Zwarte peper | Paksoi | Ponzu
  • Selectie van dimsum128 stuks | Gestoomd | Chili | Soja
  • Oesterzwam bitterbal54 stuks | Onze oesterzwammen worden gekweekt op ons oude koffieprut

Let’s begin

  • Burrata14Avocado | Tomaat | Vadouvan crème | Basilicum
  • Soft shell krab15Tonijn | Mais | Chlorofyl | Japanse mayonaise
  • Beef Tataki14Tomaat | Gepofte zwarte rijst | Sojabonen | Ponzu
  • Tartaar van MRIJ rund16Mosterd | Sjalot | Truffel vinaigrette | Brioche
  • Poke bowl17Tonijn | Ponzu | Avocado
  • Sashimi tonijn en zalm19Wasabi | Rettich | Komkommer | Soja
  • Caesar salade14Gegrilde kip | Croutons | Ansjovis | Boerenopleg kaas

From the kettle

  • Tom Kha Kai11Kip | Koriander | Taugè | Emping
  • Wortel crèmesoep9Kokos | Gember | Amandelen | Geitenkaas
  • Bisque13Kokkels | Scheermessen | Rouille | Zuurdesem

VLEESSELECTIE

Wij gebruiken zowel Hollands weiderund als premium MRIJ rundvlees van de gepassioneerde slager Piet van den Berg in onze menukaart. De roodbonte koeien lopen vrij rond op diverse landerijen door Nederland, wat voor een prachtige vetbedekking zorgt. Voor enkele premium cuts, hebben wij gekozen voor USA Black Angus rundvlees. Dit vlees is meer dooraderd, waardoor het wat zachter is qua textuur.

Chef’s suggestie

  • Hollands weidelam33Koningsboleet | Polenta | Radijs | Lamsjus
  • Kabeljauw31Hollandse Langoustine | Asperge | Aardappel | Kreeftenschuim
  • Gebakken zalm28Spinazie | Rode peper | Sesam | Citrus | Zeewier
  • Nasi goreng27Kipsaté | Lamssaté | Gamba in tempura | Pindasaus

Aziatische keuken

  • Geroosterd Livar buikspek25Rode marinade | 5 spice | Zoete aardappel | Spitskool | Sesam
  • Gamba27Curry | Nasi Kuning | Broccoli
  • Maiskip24Teriyaki | Wilde rijst | Peulvruchten | Paksoi
  • Aziatische rundvlees wok25Eiernoedels | Seizoensgroenten | Soja | Gember | Cashewnoten

Burgers & Breads

  • Bowery burger22Hollands MRIJ rundvlees | Brioche brood | Gebakken ei | Truffelmayonaise | Livar spek | MRIJ kaas | Friet
  • Pulled pork16Barbecue | 5 Spices | Mandarin pancake | Zoet-zuur
  • Kip Wrap15Mango | Honing | Rucola | Cashewnoten

Stel uw salade zelf samen

  • Mix van diverse slasoorten7Radijs | Wortel | Rettich | Tomaat | Komkommer
  • Kies uw groenten3Avocado | Gegrilde groenten | Paddestoelen
  • Kies uw kazen3Buffelmozzarella | Geitenkaas
  • Kies uw varken of rund4Livar coppa | Brandt en Levie runderworst
  • Kies uw vis of gevogelte5Gegrilde zalm | Gamba | Gegrilde kip
  • Kies uw dressingAsian | French | Mosterd | Caesar | Yuzu

All about vegetables

  • Martabak21Ei | Seizoensgroenten | Frisse salade | Yuzu dressing
  • Risotto23Saffraan | Selderij | Bospeen | Asperge | Lady Blue
  • Vegetarische wok19Eiernoedels | Tofu | Soja | Seizoensgroenten | Cashewnoten

Zelf samenstellen:
het perfecte grill gerecht

1 Van onze Josper oven & lava grill

  • Zeebaars31
  • MRIJ zijlende (200 gram)30
  • Weiderund dry aged entrecote (220 gram)35
  • Ocean beef rib eye (250 gram)41
  • USA Creekstone rib eye dry aged (250 gram)52
  • USA Creekstone Black Angus cote de boeuf82

2 Kies uw garnituur

Bimi | Rode peper | Knoflook
Spinazie | Croutons | Ei
Oesterzwammen | Knoflook | Balsamico
Glasnoedel salade | Koriander | Shiitake
Ambachtelijke friet | Mayonaise
Geroosterde zoete aardappel | Zure room | Zwarte peper
Salade van little gem | Courgette | Rode ui | Mosterd dressing

3 Kies uw saus

Bordelaise
Béarnaise
Beurre blanc
Groene peper
Salsa verde

EINDIG JE DINER MET EEN “SWEET SURPRISE” OF MET ONZE HEERLIJKE HOLLANDSE KAZEN

Onze kazen zijn zorgvuldig geselecteerd samen met Kaashandel L’Amuse. Betty Koster is in de Nederlandse kaashandel de absolute koningin van de kaas. Het meest belangrijke voor L’Amuse is de rijping.
De juiste temperatuur en vochtigheid maken een kaas onweerstaanbaar.

Sweet surprise

  • Ongebakken cheesecake8Aardbei | Pistache | Rosé
  • Tiramisu8Mascarpone | Lange vingers | Koffie
  • Mango posset9Pandan | Gember | Kokos | Passievrucht-mango ijs
  • Chocolade brownie9Walnoot | Braam | Citroen | Chocolade-sinaasappel sorbet
  • Vanille parfait9Perzik | Lavendel | Blondie | Grapefruit
  • Say cheese13Wij serveren een selectie van 5 Nederlandse kazen, gekozen op rijpheid en kwaliteit.