fbpx

Bowery Restaurant: authentiek en hedendaags

Bowery biedt authentieke en hedendaagse gerechten; grill gerechten van de Josper houtskoolgrill, Aziatische (wok)specialiteiten en een keuze aan klassiekers. Bowery werkt uitsluitend met verse producten, veelal lokaal en van het seizoen. De gerechten op de kaart kunnen de hele dag worden besteld. Gasten hebben veel keuzevrijheid bij het samenstellen van grill gerechten en salades met producten die ze zelf willen. In het restaurant voel je de kennis en liefde voor eten en drinken, bereid en geserveerd door een gepassioneerd team.

Sommelier

Wijn speelt bij Bowery een belangrijke rol. De sommelier adviseert de ultieme wijn-spijs combinatie op basis van smaakbeleving en de afkomst van een wijn. De wijnkaart biedt een breed spectrum aan klassieke en verrassende wijnen tegen toegankelijke prijzen.

Dutch Design

Kijk om je heen en laat je verrassen door alle Hollandse touches in het design. De tegeltjes in de 3 open keukens, ontworpen door de Spaanse artiest Israel Páez, zorgen voor authenticiteit met de Hollandse en Aziatische details. Kom langs en ontdek meer, zoals de speculaas vormen op de banken en de Makkumer tegeltjes in de toiletten!

Meeting Point

Bowery is gunstig gelegen op Amsterdam Airport Schiphol, in de buurt van Hoofddorp & Haarlem. Het is een perfecte locatie om elkaar in het midden van het land te ontmoeten. Daarnaast biedt Bowery tot 4 uur gratis parkeren aan, wanneer je in Bowery luncht of dineert. Kom je toch met het openbaar vervoer, hebben wij een overdekte verbinding met het station op de luchthaven.

Reserveren

MAAK EEN RESERVERING
 

Adres

Bowery Restaurant
Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Schiphol Boulevard 701
1118 BN, Schiphol
T: +31-20-7104075

Openingstijden

Ontbijt Lunch Diner
Maandag tot vrijdag 6:00 -  10:00

12:00 - 17:00

17:00 - 22:00
Zaterdag, zondag & feestdagen 6:00 -  11:00 12:00 - 17:00 17:00 - 22:00

 

Belangrijk

Bowery Restaurant is ideaal gelegen op Amsterdam Airport Schiphol, in de buurt van Hoofddorp en Haarlem. Wij zijn zowel per auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Bij een besteding van minimaal €50 tijdens de lunch of diner in Bowery Restaurant kun je tot 4 uur gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het hotel.

Kom je met het openbaar vervoer, dan is er een overdekte verbinding met het treinstation op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol.

Social

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe menu’s en gerechten? Leren van de chef, restaurant manager en sommelier over hun favoriete gerechten en wijnen en hoe je deze het beste kunt combineren? Volg ons!