Over Bowery Restaurant


Bowery: Authentiek & Hedendaags


Bowery biedt authentieke en hedendaagse gerechten; grill gerechten van de Josper houtskoolgrill, Aziatische (wok)specialiteiten en een keuze aan klassiekers. Bowery werkt uitsluitend met verse producten, veelal lokaal en van het seizoen. De gerechten op de kaart kunnen de hele dag worden besteld. Gasten hebben veel keuzevrijheid bij het samenstellen van grill gerechten en salades met producten die ze zelf willen. In het restaurant voel je de kennis en liefde voor eten en drinken, bereid en geserveerd door een gepassioneerd team.


 

Sommelier


Wijn speelt bij Bowery een belangrijke rol. De sommelier adviseert de ultieme wijn-spijs combinatie op basis van smaakbeleving en de afkomst van een wijn. De wijnkaart biedt een breed spectrum aan klassieke en verrassende wijnen tegen toegankelijke prijzen.

Bekijk hier het wijnmenu

Design


Kijk om je heen en laat je verrassen door alle Hollandse touches in het design. De tegeltjes in de 3 open keukens, ontworpen door de Spaanse artiest Israel Páez, zorgen voor authenticiteit met de Hollandse en Aziatische details. Kom langs en ontdek meer, zoals de speculaas vormen op de banken en de Makkumer tegeltjes in de toiletten!

Bowery Restaurant bevat uniek design elementen
Bowery restaurant, 3 spectaculaire open keukens
Bowery Restaurant. Dutch design

Meeting Point


Bowery is gunstig gelegen op Amsterdam Airport Schiphol, in de buurt van Hoofddorp & Haarlem. Het is een perfecte locatie om elkaar in het midden van het land te ontmoeten. Daarnaast biedt Bowery tot 4 uur gratis parkeren aan, wanneer je in Bowery luncht of dineert. Kom je toch met het openbaar vervoer, hebben wij een overdekte verbinding met het station op de luchthaven.Bereikbaarheid


Bowery is gunstig gelegen op Amsterdam Airport Schiphol, in de buurt van Hoofddorp & Haarlem. Wij zijn zowel per auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wanneer je luncht of dineert in Bowery kun je tot 4 uur gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Kom je toch met het openbaar vervoer, hebben wij een overdekte verbinding met het station op de luchthaven.

Adres


Bowery Restaurant
Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Schiphol Boulevard 701
1118 BN, Schiphol
T: +31-20-7104075


Openingstijden


  Lunch Diner
Ma – Zo 12:00 – 15:00 17:00 – 23:00

Social


Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe menu’s en gerechten? Leren van de chef, restaurant manager en sommelier over hun favoriete gerechten en wijnen en hoe je deze het beste kunt combineren? Volg ons!