Na een grote, zware deur opent een nieuwe wereld: een wereld van wijnen!Welkom in de Vine Room
 
 

Vine room


De Vine Room is een uitstekende plek voor de echte wijnliefhebbers. Deze exclusieve ruimte van Bowery is perfect voor wijnproeverijen en private dining. Er worden uitzonderlijke wijnen geserveerd die ook kunnen dienen als uitgangspunt voor een heel menu.

Bekijk het wijn menu
 

De Vine room boeken


Deze bijzondere ervaring kan geboekt worden voor maximaal 12 (private dining) tot 20 gasten (wijnproeverijen) en is altijd op maat samengesteld. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk bij u terugkomen.


Bereikbaarheid


Bowery is gunstig gelegen op Amsterdam Airport Schiphol, in de buurt van Hoofddorp & Haarlem. Wij zijn zowel per auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wanneer je luncht of dineert in Bowery kun je tot 4 uur gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Kom je toch met het openbaar vervoer, hebben wij een overdekte verbinding met het station op de luchthaven.

Adres


Bowery Restaurant
Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Schiphol Boulevard 701
1118 BN, Schiphol
T: +31-20-7104075


Openingstijden


Lunch Diner
Ma – Zo 12:00 – 15:00 17:00 – 23:00

Social


Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe menu’s en gerechten? Leren van de chef, restaurant manager en sommelier over hun favoriete gerechten en wijnen en hoe je deze het beste kunt combineren? Volg ons!